HYR OSS

Ring så sjunger vi!

Vi uppträder regelbundet vid olika evenemang som middagar, bolagsstämmor, jubileer o.s.v och erbjuds allt från hela konserter till några minuters underhållning. Att bjuda kunder och medarbetare på manskörsmusik av bästa märke är alltid enormt uppskattat. Kanske är Linköpings Studentsångare det där lilla extra som gör just er tillställning till något som man kommer att minnas länge! Nedan är de olika uppsättningarna som vi erbjuder. Kontakta oss för aktuella prisuppgifter! Vi ser fram emot ett samarbete med just ert företag som med säkerhet kan bli till stor glädje för båda parter.

 

Dubbelkvartett

Du får 8 raska sångare som kommer och framför välklingande sånger för ett mindre evenemang.

Halvkör

Med en halvkör, ca 20 man, så kommer man väldigt långt! Vi kan göra det mesta som vi kan göra med fler sångare med några få undantag.

Helkör

Du får ca 40 sångare i ett enda stort frackprydd paket. Vi kan framföra stora mastiga körstycken, spännande nyskrivna stycken och speciella önskemål.

Samarbeta mera!

För att vi ska ha möjlighet att informera er i tid om våra kommande arrangemang och förenkla vår egen planering inför framtiden ser vi gärna att samarbetet blir mer än bara en sjungning. Vi erbjuder därför även platser i något som vi kallar Linköpings Studentsångares företagspool. Mot en fast årsavgift tillhandahåller vi då 60 fribiljetter till körens julkonserter och 30 biljetter till övriga av kören anordnade arrangemang i Linköping, samt annonsering i konsertprogram och dylikt. Dessutom ingår ett gratis framträdande per år.

 

  • Kommande konserter

    • Inga konserter för tillfället
  • Linköpings Studentsångare

    Musicum, Linköpings universitet
    581 83 Linköping
    Mail: info@lkss.se