HYR OSS

Avtalssjungning

Förutom de offentliga konserterna uppträder kören, eller delar därav, regelbundet vid olika evenemang som middagar, bolagsstämmor, jubileer och så vidare. Här erbjuds allt från hela konserter till några minuters underhållning. Givetvis blir programmet väl anpassat efter tillställningens art. Att bjuda kunder och medarbetare på manskörsmusik av bästa märke är alltid enormt uppskattat. Kanske är Linköpings Studentsångare det där lilla extra som gör just er tillställning till något som man kommer att minnas länge!

För att vi ska ha möjlighet att informera er i tid om våra kommande arrangemang och förenkla vår egen planering inför framtiden ser vi gärna att samarbetet blir mer än bara en sjungning. Vi erbjuder därför även platser i något som vi kallar Linköpings Studentsångares företagspool. Mot en fast årsavgift tillhandahåller vi då 60 fribiljetter till körens julkonserter och 30 biljetter till övriga av kören anordnade arrangemang i Linköping, samt annonsering i konsertprogram och dylikt. Dessutom ingår ett gratis framträdande per år.

Kontakta oss för aktuella prisuppgifter! Vi ser fram emot ett samarbete med just ert företag som med säkerhet kan bli till stor glädje för båda parter. Hör av dig!

  • Linköpings Studentsångare

    Musicum, Linköpings universitet
    581 83 Linköping
    Mail: info@lkss.se