HYR OSS

Ring så sjunger vi!

Vi uppträder regelbundet vid olika evenemang som middagar, bolagsstämmor, jubileer o.s.v och erbjuds allt från hela konserter till några minuters underhållning. Att bjuda kunder och medarbetare på manskörsmusik av bästa märke är alltid enormt uppskattat. Kanske är Linköpings Studentsångare det där lilla extra som gör just er tillställning till något som man kommer att minnas länge! Nedan är de olika uppsättningarna som vi erbjuder. Kontakta oss i god tid för aktuella prisuppgifter så hinner vi ordna något! Vi ser fram emot ett samarbete med just ert företag som med säkerhet kan bli till stor glädje för båda parter.

 

Helkör

Du får ca 40 sångare i ett enda stort frackprydd paket. Vi kan framföra stora mastiga körstycken, spännande nyskrivna stycken och speciella önskemål.

Halvkör

Med en halvkör, ca 20 man, så kommer man väldigt långt! Vi kan göra det mesta som vi kan göra med fler sångare med några få undantag.

Dubbelkvartett

Du får 8 raska sångare som kommer och framför välklingande sånger för ett mindre evenemang.

Samarbeta mera!

Vi ser gärna att samarbetet blir mer än bara en sjungning. Därför erbjuder vi platser i vår företagspool. Mot en fast avgift erbjuder vi ett gratis helkörsframträdande per år, 60 fribiljetter till körens julkonserter samt 30 biljetter till övriga av kören anordnade arrangemang i Linköping, samt annonsering i konsertprogram och dylikt.

Är ni ett mindre företag och får biljetter i överflöd, så kan vi garanterat komma överens på något annat sätt. Kontakta oss så löser vi det!

 

  • Kommande konserter

    • Inga konserter för tillfället
  • Linköpings Studentsångare

    Musicum, Linköpings universitet
    581 83 Linköping
    Mail: info@lkss.se